intelytics

IBM SPSS Modeler

Med Modeler-familien fra SPSS Inc. kan du få nøkkelen til innsikt og bruke det til å løse praktiske virksomhets problemer.
Hent, organiser og bygg modeller av alle typer data fra et enkelt, intuitivt og visuelt grensesnittet. Bygg pålitelige modeller, og dra nytte av raske resultater for å nå dine forretningsmål. Kapasiteten for samarbeid øker produktiviteten. Øk ytelsen og skaler med serverløsninger.

Modeling

Modeling family

Ta beslutninger på fakta og ikke på magefølelse. Automatisk modellering finner skjult informasjon for å forutse fremtidige handlingsmønstre og mer effektivt skaffe kunder, drive oppsalg og kryssalg, unngå kundefrafall og redusere risiko og svinnn.

Les mer

Statistics

Statistics Family

Tar du besluttninger på magefølelse? Oppdag det 250.000 kunder allerede vet: med Statistic Family fra SPSS, kan du ta besluttninger og avgjørelser basert på analyser. Statistic Family tilbyr enkle løsninger for deg som vil komme raskt i gang, samtidig som vi har avanserte løsninger for avanserte brukere

Les mer

Deployment

Deployment Family

Sørg for at kunnskap sikres og spres effektivt som grunnlag for beslutninger. Integrer analyse med egne systemer. Sikre dine analyser og gi adgang til resultater internt og eksternt på en sikker og brukervennlig måte.

Les mer