intelytics


Programvare og løsninger

Den mest omfattende programvaren for prediktiv analyse

Gjør bedre beslutninger med våre løsninger for prediktiv analyse. Samle inn informasjon om handlingsmønstre, holdinger og meninger. Forutse menneskers adferd, og bruk denne innsikten i din organisasjon til å forbedre resultater.

IBM SPSS Statistics

IBM SPSS Statistics er et omfattende og brukervennlig sett med verktøy for data- og prediktiv analyse for bedrifter, analytikere og programmerere innen statistikk.
Tar du besluttninger på magefølelse? Oppdag det 250.000 kunder allerede vet: med IBM SPSS Statistics fra oss i Intelytics, kan du ta besluttninger og avgjørelser basert på analyser. IBM SPSS Statistics tilbyr enkle løsninger for deg som vil komme raskt i gang, samtidig som vi har avanserte løsninger for avanserte brukere

IBM SPSS Modeler

Prediktiv analyse hjelper organisasjonen din til å forutse endringer, slik at dere kan planlegge og gjennomføre strategier som gir bedre resultater. Ved å bruke prediktiv analyse på data dere allerede har, kan organisasjonen din avdekke uventede mønstre og sammenhenger og utvikle modeller for hva som skal gjøres i ulike situasjoner. Det betyr at dere kan unngå at verdifulle kunder forsvinner, selge tilleggstjenester til eksisterende kunder, utvikle vellykkede produkter mer effektivt, samt identifisere og minimere svindel og risiko. Prediktiv analyse gir deg kunnskap til å forutse…og mulighet til å handle. Klikk deg inn på Modeling for å finne ut mer om hvordan Intelytics kan hjelpe deg med prediktiv analyse.

Oversikt over produkter fra SPSS

Ta kontakt salg@intelytics.no hvis du har spørsmål om lisens løsninger eller prising

Modeling

Modeling family

Ta beslutninger på fakta og ikke på magefølelse. Automatisk modellering finner skjult informasjon for å forutse fremtidige handlingsmønstre og mer effektivt skaffe kunder, drive oppsalg og kryssalg, unngå kundefrafall og redusere risiko og svinnn.

Les mer

Statistics

Statistics Family

Tar du besluttninger på magefølelse? Oppdag det 250.000 kunder allerede vet: med Statistic Family fra SPSS, kan du ta besluttninger og avgjørelser basert på analyser. Statistic Family tilbyr enkle løsninger for deg som vil komme raskt i gang, samtidig som vi har avanserte løsninger for avanserte brukere

Les mer

Deployment

Deployment Family

Sørg for at kunnskap sikres og spres effektivt som grunnlag for beslutninger. Integrer analyse med egne systemer. Sikre dine analyser og gi adgang til resultater internt og eksternt på en sikker og brukervennlig måte.

Les mer